16.08.2019 г., 18:52 ч.  

Какво е да чувстваш 

  Поезия
197 0 0

Колко пъти мощните вълни,
не с радост, а с тъга изцяло
сърце пресъхналото пълни?
Защо не поразят го мълнии?
Вземи с чувството безнадеждно сляло,
и това изморено от вълните тяло.
Дано на твоето дъно
щастлив аз открия,
човекът

който мислиш си
че в ковчеже крия.

 

Рашко Ив. Марков

© Рашко Иванов Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??