Aug 16, 2019, 6:52 PM  

Какво е да чувстваш 

  Poetry
201 0 0

Колко пъти мощните вълни,
не с радост, а с тъга изцяло
сърце пресъхналото пълни?
Защо не поразят го мълнии?
Вземи с чувството безнадеждно сляло,
и това изморено от вълните тяло.
Дано на твоето дъно
щастлив аз открия,
човекът

който мислиш си
че в ковчеже крия.

 

Рашко Ив. Марков

© Рашко Иванов Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??