3.05.2024 г., 15:28 ч.

Какво е животът 

  Поезия » Философска
66 0 0

Животът е като един голям поднос.
Когато зададеш отдавна незададен въпрос 
Може да получиш изненада
Но не се знае дали ще е щета или щедра награда 

 

Животът е път, осеян с усмивки и сълзи 
Веднъж с радости и сбъднати мечти
А после разбито сърце едвам трепти
И боли като попарено от жар 
На душата остава тежък товар 

 

След удара жесток 

Получаваме важен урок 
И блестят нейде там надежди нови
И градим бъдеще върху здрави основи

 

Ванеса Мирославова 

3.05.2024

© Ванеса Мирославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??