20.08.2016 г., 19:07 ч.

Какво е любов? 

  Поезия
385 1 5

КАКВО Е ЛЮБОВ?

Жадувано ново начало.
Пролетен зов за живот.
Изгаряща сладка омая.
Докосване нежно с любов.
Усещане миг на вълшебство.
Милувка с дъх на копнеж.
Усмивка от щастие в полет.
Мистерия от звезден покров.
Тя е и пареща болка,
която държи те във плен.
Огнена топка в сърцето,
изгаряща всичко във теб.
Какво е любов без надежда,
вярност, магия и страст?
Тя е миг осъзнат, че живееш
и си част от нейната власт.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??