1.07.2008 г., 14:56 ч.

Какво е любовта ми към теб 

  Поезия » Любовна
815 0 1
Обичам начина, по който ме гледаш,
твоите очи са толкова ярки и сини.
Обичам начина, по който ме целуваш.
Твоите устни са толкова меки и спокойни.

Обичам начина, по който ме караш да съм толкова щастлив
и начина, по който ми показваш своите грижи към мен.
Обичам начина, по който ми казваш"Обичам те!"
И начина, по който ти си винаги там.

Обичам начина, по който ме докосваш,
винаги изпращаш хладина по моята кожа.
Обичам те, защото ти си с мен
и съм щастлив, че ти си моя.

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??