9.03.2006 г., 16:24 ч.

КАКВО Е?/нещо малко/ 

  Поезия
659 0 3

  Какво е душата?

  Какво е страстта?

  Какво представлява
в същност всяка сълза?

  Какво е да кажеш,
без да дадеш?

  Какво е да искаш,
без "наличието" на копнеж?

  Какво е да чакаш,
щом не зависи от теб?

  Какво е да даваш,
без да ти казват,кога да спреш?

  Какво е да лъжеш,
за доброто на друг човек?

  Какво е да,даваш
надежда на "чужд"?

  Какво са думите,
запечатани с рамка?

 

  Кога има нещо значимо?

  Кога има нещо реалистично?

  Кога има нещо различно,
от всичко безлично?




И КАК НЕЩО МАЛКО,НЕЗНАЧИМО ЗА ДРУГИТЕ...МОЖЕ ДА ОБАРНЕ НА ГОРЕ С КРАКАТА НАШЕТО "МИРНО" ЕЖЕДНЕВИЕ...

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??