16.03.2005 г., 16:33 ч.

Какво е омраза? 

  Поезия
1718 1 0
Какво е омраза?

Изпитвал ли си някога омраза,
която да те кара да гориш?
Усещал ли си жаждата, която те изгаря
и молиш се да отмъстиш?
А искал ли си някога да видиш
своя враг на колене,
в очите му да срещнеш болка
и да му кажеш: Мразя те!

© Катя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??