18.10.2009 г., 23:32 ч.

Какво е поезията 

  Поезия » Пейзажна
575 0 3

Какво е поезията

 

Може би чувствата,

може би песните,

а също така и любовта,

какво е тя,

освен красотата на една радостна новина.

Поезията  е чудо,

донесено ни от света,

поетът е този,

който кара ни да опознаем света.

Kаквo, каквo, какво

носи ни поезията?

Отговор -

романтика и много

красива мечта!!!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??