11.07.2007 г., 23:06 ч.

Какво е самотата? 

  Поезия
537 0 0

Какво е самотата?
Да искаш да обичаш,
но да не знаеш как,
да се надяваш тайно,че някой мисли за теб,
да чакаш някого,
знаейки,че пак ще боли...


Какво е самотата?
Това е онова чувство,
което ме кара да мисля за теб,
да искам да те целуна,
въпреки че си далеч,
да искам да живея,
знаейки,че пак ще боли...


Какво е самотата?
Може би съм аз
или онази сянка там в далечината,
може би живота
или смъртта - незнам...
Но знам,че някъде там,
далеч,може би сам,
стои и чака още някой като мен,
готов да обича,
знаейки,че пак ще боли!

© ДиаНа Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??