27.11.2011 г., 14:05 ч.

Какво искам 

  Поезия
534 0 10

КАКВО ИСКАМ

 

Палто от сребърни лисици аз не искам.

Злато пастелно не ме блазни.

Вино искрящо, радост да се плисне

и пътешествия и срещи разни.

 

Усмивка ведра, мирис на кокиче,

попътен вятър, рамо за утеха.

Воали светлина обични

да ме обгръщат като дреха.

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??