5.06.2008 г., 20:08 ч.

Какво искам от теб ли? 

  Поезия » Любовна
837 0 2

Защо те стрелкам с очи някога скришно?

Имам ли избор? Погледа топъл

скривам зад безразлично предишно.

Едва не издава душата ми вопъл!

 

Какво да ти кажа? Смеят ли думите

среща със твоята мисъл да правят?

Намерих ли те? Или изгубих те...?

Хиляда въпроса в мен се изправят...

 

Желаеш ли ме? Аз те желая! Болезнено!

Безпричинно! Нелогично дори.

Запали ме! Зацелувай ме дрезгаво!

Триста дяволи ми изпрати!

 

Какво искам от тебе ли? Нищо.

Жадувам те просто... Това е. Или...

Да си говорим нелепости май е излишно.

Желая те! Как те желая!!! А ти?

 

Искам да бият онези камбани в главата ми!

Да препускат в гърдите коне.

Да видя ангели! Да се слеят телата ни...

Да ме любиш! Това искам от теб!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравявам ви, защото силната жена знае какво иска и най-важното как да го поиска!
    Сгря ме и нахлу жежък спомен в главата ми!
    А и ние, русенките, знаем как

    Много ви благодаря!
  • красиви желания...красиви емоции...
    хареса ми този стих...зареден с обичане...
    с обич, Миглена.
Предложения
: ??:??