3.12.2008 г., 19:43 ч.

Какво ли губя? 

  Поезия » Любовна
434 0 3
КАКВО ЛИ ГУБЯ ?


При мене зимата пристига -
с коси на сребърна лисица.
И снежен смях на дечурлига
и крясък на самотна птица.


Ветрове се гонят в мойта шуба,
пробита от годините – куршуми.
На пръсти смятам. Какво ли губя?
Изгубеното не се връща с думи.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??