1.07.2008 г., 20:29 ч.

Какво ми остана след теб 

  Поезия
1534 0 14

Две чаши, пресушени от вино,

догарящ фитил на свещта,

задъхан миг, любовно вълнение,

отключен порив... и вик. Тишина.

Изтръпнали устни, позатихващи вени,

пулсиращи мисли, смутено сърце,

глухи стъпки, през рамо отекващи,

криволичещи сенки... празнота и тъга.

Хаос, шарещ в главата ми замъглена,

звезден спомен, скътан в сърце,

капки дъжд във душата сломена,

очи, пълни с тревога... и две празни ръце.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??