21.09.2007 г., 20:45 ч.

Какво направи с мен? 

  Поезия
731 0 2
Какво направи с мен
да грея нощ и ден
и за нищо друго да не мога аз да мисля?
Усмивката от лицето ми да не слиза,
а сърцето мое, щом те види, така лудо да препуска.
Какво се случи с мен?
Ти ме поболя
и това ме подлудява.
Чувствам се замаяна и стресирана
и сега мисля за това, че
преди с много други съм била, но
с никой не съм се чувствала така.
Какво направи с мен...
моля те, кажи?

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??