18.07.2009 г., 12:54 ч.

Какво направи с мен? 

  Поезия » Еротична
1180 0 4

"КАКВО НАПРАВИ С МЕН?"

 

Какво направи с мен - така и не разбрах,

накара ме да вярвам в чудеса,

забравих с тебе що е страх,

ти всичко си за мене на Света!

 

Какво направи с мен - така да те желая,

да съм готов за всякакви игри,

със теб усетих как е в Рая,

ти върна ми заспалите мечти!

 

Какво направи с мен - повярвах ти на всяка дума,

дори за края на Света да тръгнеш,

аз идвам с теб като безумен,

защото всичко в мене тръпне!

 

Какво направи с мен... в леглото стана чудо,

аз мъж отново се почувствах,

започнах да те любя лудо,

и никога не се насищах!

 

Какво направи с мен - омая ме с магия сладка,

така не съм обичал досега

и няма срещите ни, сладко-кратки,

да ме откажат от това!

 

© Васил Гурбачов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??