23.02.2024 г., 20:37 ч.

Какво направихте 

  Поезия » Друга
143 0 0

Какво направихте не знам?

Аз много обичам да съм там!

Една година вече съм до вас.

Колко много съм щастлива?

Карате ме да се чувствам жива!

Никога няма да забравя този ден. 

Когато започнахте да помагате на мен.

За което ви благодаря.

Тези поредни редове на вас ще подаря.

 

С много обич и благодарност за ЦСРИ-ВРАЦА

От вашето слънчево момиче!

 

 

 

 

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??