3.04.2008 г., 14:58 ч.

Какво общо има Любовта с парите?! Няма да се влюбвам в касичка я... 

  Поезия » Любовна
768 0 6

   

Тъп въпрос, свързан с пари:

Какво общо има Любовта с парите?! Няма да се влюбвам в касичка, я...

 

Грешница съм аз била -

ще се пържа в ада през нощта.

Ти подаваш ми ръка -

да ме измъкнеш от жарта?

ЩРАК!

Хм, благодаря ти много за поредната окова -

гривна с диаманти,

отрупана с брилянти!!!

Любов, ти знаеш ли,

аз нямам нужда от пари.

Похарчи цяло състояние,

да придадеш на жеста обаяние.

Положи я на моята ръка.

А аз искам дя я оставя зад гърба -

нека падне в ада,

вместо мен да е на клада.

Отдавна свикнах с играчки лъскави -

виж изумруда на пръста ми!

Забрави ли го вече ти,

преди ден ми го подари.

С насмешка гледам на това,

не ме впечатлявай така.

Остави си ти парите у дома

и ми покажи луната във нощта.

Нека повървим по тревата,

остави си в гаража колата.

Любов, забрави за таз гривна,

да бе набрал цветя от природата дивна.

Как и не разбра,

че нямам нужда от това...

© Савина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??