5.06.2011 г., 21:29 ч.

Какво оставих в утринта... 

  Поезия » Любовна
552 0 1

Усещаш ли дъха ми аромата

които нежно те обгръщат

оназ пенливост тъй позната

опива... цял те преобръща...

 

Усещаш ли в очи ми буен огън

по тебе как потича като лава

страхът отдавна е прогонен

и бавно същността ти май запява

 

Усещаш ли игличките в ръцете

когато тъй ефирно ме докосваш

и грейва от усмивката лицето

целуваш ме... и пак ме омагьосваш

 

Усещаш ли косите ми по тебе

как тихичко танцуват във нощта

и падат като водопад безмерен

бих искала за теб да съм Една...

 

Това оставих... в утринта...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??