2.06.2007 г., 21:30 ч.

Какво от това 

  Поезия
493 0 7
Какво от туй, че рано си си тръгнал,
преди да се събудя аз дори.
Аз няма повече да плача
макар без глас, без сълзи, без очи!

Какво от туй, че друга те целува,
нима целува по-добре от мен?
А в мислите ти вечно да робува
една любов, обречена на  плен!

Какво от туй, че другаде живееш,
нима ще можеш дълго да търпиш?
Да криеш мен, а с другата на показ
да отминават твойте дни!

Какво от туй, че страдаш от години,
нали самичък този път избра?
Аз да бъда твоята любов голяма,
а с друга да споделяш ти деня!

А нощите? За нощите не питам,
щом всяка вечер си при мен,
какво от туй, че рано сутрин тръгваш,
щом пак се връщаш следващата нощ!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??