3.10.2013 г., 21:24 ч.

Какво от туй 

  Поезия » Друга
807 0 1

 

 

          КАКВО ОТ ТУЙ

 

Какво от туй, че много са годините,

те са само дати в календара

неподвластна е душата на доктрините

за възраст и за давност пред олтара.

 

Младей, душа, и мит бъди

в живота си безкраен спринт,

за щастие или беди

избирай своя лабиринт.

 

На любов отдадена и вярна,

по-мъдра с вечната си дързост

за младост винаги си мяра -

митовете нямат възраст.

 

 

        

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??