17.06.2011 г., 19:45 ч.

Какво си? 

  Поезия » Любовна
664 0 2

Ти любов ли си, какво си,

че тъй силно в сърцето ми пулсираш?

Ти с очи ли ме изпиваш или

с устни пламенни горещи?

Ти живот ли си и искам ли с теб да го живея?

Кажи защо го правиш?

Ти защо ми си? Завинаги в едно да съм със теб, да тлея...

Ти кажи ми - точно ти какво си...

че да имам сили аз да те опиша? 

Кажи любов ли си, какво си,

че до край със тебе да издишам?!!

 

 

 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??