10.06.2008 г., 7:50 ч.

Какво си ти... 

  Поезия » Любовна
931 0 11




Какво си ти?
Не си ли
северно сияние,
пресътворило в ласка
целувките
на морска пяна,
жадувани от пясъка?
Не си ли ти
разпятието
себераздаденост?
Пулсиращото необятие
на тиха нежна благост?
Прозрение сакрално,
вълшебна неизбежност?
Енигма,
свята слава,
даряваща ни вечност?

Какво си ти?
Какво си...








© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??