1.05.2005 г., 23:01 ч.

Какво си ти за мен? 

  Поезия
1020 0 1
Едни очи - кафява светлина!
Едни рьце - най-нежни на света!
Едни устни - меки като кадифе,
така вкусни, изненадващи
като море!
Едно лице - във него аз се влюбих!
Едно сърце - душата ми погуби!
Една сълза -за мен е болка тя!
Една мечта - щастие в тъга!
Един поглед - изгубвам си съня!
Един допир - разтьрсва ми деня!
Една душа - желана всякога!
Сега чуй ме - "Обичам" аз това!
Един живот - безценност във смъртта!
Една смърт - гроб до любовта!
Едно име - молитва във кошмар!
Със теб спиме един до друг,
над нас Олтар!
ВСИЧКО!


© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много се радвам че наистина ти харесва аз от скоро пиша и се надявам и някое друго мое произведение да ти хареса! Мерси
Предложения
: ??:??