20.11.2007 г., 10:25 ч.

Какво стана?! 

  Поезия » Любовна
763 1 4
Какво стана с нас... вече не зная!
Тук си, а всякаш те няма...
Една любов прекрасна, не искам да я губя аз...
Страх ме е и от самия страх, вече нищо не зная...
 
Какво стана с нас... има ли ни или не?
Обичаш ме ти още, зная!
Но не мога да приема промяната в нас...
Нещо стана с душата ми, но какво?
Нещо в мен трепти...
Някакъв страх в мен напира...

Какво стана с нас... усещаш ли?
Нещо вътре в нас шепти: Има ли любов, кажи!
Как обичаме се, а гледаме се с очакване за нещо,
а нищо никога не става...

Какво стана... защо ме е страх сега?
Не искам тебе да изгубя,
а със страх гледам в очите ти...
Обичаш ме още, нали?!
Кажи ми, моля те, кажи!...

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??