23.02.2011 г., 20:34 ч.

Какво става? 

  Поезия
637 0 1

Никой не разбира лунатика.
Марсианеца за луд го мислят.
Еднообразие от многообразие
заля света
и никой не запази това,
което е най-ценно за живота.
Любовта отива си...
Красотата скрива се!
Реалността засрами се
и в черупката си - прибира се!
Светът прокрива се
с нечестие, злоба, тъга и мрак...
В нереалната реалност крият се
онези, които сътвориха 
този фалшив свят.
Разбра ли ме някой 
или просто съм сама
на тази многолюдна
и различна Земя...?

© Спаска Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??