17.12.2007 г., 14:58 ч.

Какво светът е? 

  Поезия
608 0 4
 

Какво светът е?

Май едно кълбо е...

Погледнеш вечер -

а на сутринта се е обърнал...

Тъй, както се редуват плач и песен,

добро желаеш - лошото се сбъдва...

 

Какво светът е?

Нещо като сфера,

едно завъртане - минава цяла ера!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??