2.10.2015 г., 20:47 ч.

Какво те прави толкова различен? 

  Поезия » Любовна
585 0 0

... Със теб се чувствам истинска и цяла,

не бих разбрала, че съм остаряла ...

 

                      Какво те прави толкова различен?

 

        Две много топлички ръце,

        едно голямо истинско сърце,

        Сърдито, тропащо момче,

        което казва, че " не ще"!

  

                      "Рецепта"

 

        Жестока горчилка за сладост

        и малки кристалчета радост.

        Усмивка сладка с дъх солен,

        очите вперени във мен.

 

Чуй никой няма да ме вижда цяла!

И няма да изрича моите слова.

Че нашата сълза е мъка бяла,

една оставена мечта.

 

На друга ли ще даваш твойта риза?

На друга твоите крила?

Във друг ли да потърся чудеса?

 

Че нямало е да боли така ...

                              ... боли от обич.

Със друг ли да летя,

със него ли да изгоря?

 

         НЕ ИСКАШ

 

09.2009г. (дежавю)

 

   

© Валентина Кирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??