... Със теб се чувствам истинска и цяла,
не бих разбрала, че съм остаряла ...
Какво те прави толкова различен?
Две много топлички ръце,
едно голямо истинско сърце,
Сърдито, тропащо момче,
което казва, че " не ще"!
"Рецепта"
Жестока горчилка за сладост
и малки кристалчета радост.
Усмивка сладка с дъх солен,
очите вперени във мен.
Чуй никой няма да ме вижда цяла!
И няма да изрича моите слова.
Че нашата сълза е мъка бяла,
една оставена мечта.
На друга ли ще даваш твойта риза?
На друга твоите крила?
Във друг ли да потърся чудеса?
Че нямало е да боли така ...
... боли от обич.
Със друг ли да летя,
със него ли да изгоря?
НЕ ИСКАШ
09.2009г. (дежавю)
© Валентина Кирчева All rights reserved.