13.04.2016 г., 7:11 ч.

Какво видя 

  Поезия
335 0 3

Какво видя в сълзата дето се отрони?

в сърцето за дълго тя остави ми следа.

Не е въпроса да живееш с милиони,

да отгледаш непризнателни чеда.

Душата с мълчание понася,

усмивка, радост по някога тъга.

Обичта в сърцето тъй приятно ме унася,

то всичко в живота разноцветна е дъга.

Какво видя? Живота толкова е кратък,

отлита като птица-най бърза в света.

Нищо! Трябва да вървим нататък,

щом с нас върви и любовта.

                                         В.Й. 11.04.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??