4.05.2008 г., 23:03 ч.

Какво за теб е любовта? 

  Поезия » Любовна
662 0 6
Какво за теб е любовта ми?
Какво за теб е казаното обичам те?
Какво за теб знача аз?
Защо те обичам, с цялото си сърце?

Когато поглеждаш нощем към звездите,
мислиш ли затова дали се вглеждам и аз в тях.
Когато заплачеш със моите сълзи,
чакаш ли да се появя, за да ги изтрия!

Когато телефонът ти звънне в тишината,
очакваш ли да чуеш нежния ми глас!
Когато разговарям с теб, всеки път,
сърцето ти забива ли лудо?

Когато в нощта те обгърне в своята прегръдка,
чакаш ли ме да се появя в съня ти, за да те обичам!
Искаш ли да ме целунеш, когато в нощта
ти прошепна с миловиден глас: "Обичам те!"

Какво за теб е любовта ми?
Какво за теб е казаното обичам те?
Какво за теб знача аз?
Защо те обичам, с цялото си сърце?

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??