Ти целуваше очите ми
преди да заспиш,
знаеш –
там се настанява любовта...
а сутринта пак се ражда
в моя смях
в душата жадна,
за обич акварелна
...пак чувам твоя тембър
като звън на камбана,
където
кандилце гори...
© Дима Всички права запазени