21 апр. 2018 г., 23:04

Какъв ден! 

  Поэзия
340 0 1

Ти целуваше очите ми

преди да заспиш,

знаеш –

там се настанява любовта...

а сутринта пак се ражда

в моя смях

в душата жадна,

за обич акварелна

...пак чувам твоя тембър

като звън на камбана,

където

кандилце гори...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??