Apr 21, 2018, 11:04 PM

Какъв ден! 

  Poetry
341 0 1

Ти целуваше очите ми

преди да заспиш,

знаеш –

там се настанява любовта...

а сутринта пак се ражда

в моя смях

в душата жадна,

за обич акварелна

...пак чувам твоя тембър

като звън на камбана,

където

кандилце гори...

 

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??