11.09.2016 г., 22:36 ч.

Какъвто съм… 

  Поезия
257 0 3

КАКЪВТО СЪМ…

 

Какъвто съм, такъв ще си остана…

Не търся  по –големи труфила!

Стоя пред нивата си неорана-

да почна ли, или да спра?!..

 

Какъвто съм …Такъв и ще  остана…

Не искам да се променя!

Ръкавите запрятам от зарана

И почвам битката с Деня!..

 

Не бих допуснал  с пръсти да ме сочат…

На някого не съм го накривил!..

Интриги и лъжи, от мен да точат,

но не и да ме  смятат за  дебил!..

 

Какъвто съм, такъв ще си остана…

От моите дела,  не ме е срам!

И ако някой ден в Погрешното ме хванат,

Уважението   ми, ще е до там!..

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??