Хвърлѝ гребен по мен.
Преминах гората.
Хвърлѝ и един поглед
в тъмното -
ще го преплувам.
Няма да убивам никого -
ще възкресявам светулки.
Светулки -
да осветяват
пътя,
по който
вървите.
С другата.
2.11.2017
© Мария Димитрова Всички права запазени