27.07.2014 г., 19:12 ч.

Калинки 

  Поезия » Любовна
295 0 0

Ще се вливат калинки в кръвта ми,
ще се вливат толкова много 

и толкова трепетно,
докато те срещна отново.
 
Ще пулсира сърцето ми, 
ще има толкова точици в мислите,
ще ги свързвам в линии,
ще създавам истории.
 
Мускулите ми мира няма да видят,
мечтите ми ще те срещат,
тръгнали към непознати земи,
Oчите ми ще пламтят от непрестанно търсене.
 
Вливат се калинки в кръвта ми -
толкова много и толкова трепетно.
Стари спомени се проектират в бъдеще.
Стари докосвания ме разкъсват с нокти.
 
Всичко е филмова лента,
небе със самолетни отпечатъци.
Пресичаме се някъде в космоса,
докато ти стискам непрестанно дланите.
 

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??