7.03.2019 г., 10:23 ч.

Каменното цвете 

  Поезия » Философска
370 1 0

Сънувах сън! Вълшебен сън!
Бях някъде високо сред звздите.
Дочувах звън. Вълшебен звън.
Пригласяше му хорът на мечтите.

 

И беше толкова красиво. Само блясък.
Светеха безброй звезди-слънца.
Едното ме прегърна и ми каза –
Сега се чувствай у дома.

 

 

Поведе ме по бялата пътека
към някаква червена планина.
И каза ми – ще търсим каменното цвете.
Вълшебно е, то прави чудеса.

 

Ще бъде дар за вашата Планета
от нашия небесен Рай.
Грижете се за него, нека има
Любов и Обич в Космоса
от край до край.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??