10.03.2011 г., 17:03 ч.

Камила 

  Поезия » Пародии
934 0 3

К А М И Л А

 

В сая зловонна, запустяла                           Изпод опашка с мирис гнусен

камила мършава живяла,                            проблясва задникът ù мръсен.

коптор, съпътстващ в изобилие                 от анус сбръчкан и протрит

с брутални сцени на насилие.                     се пули дърт хемороид.

 

Отроче грозно и гърбато,                             Сплъстена вълна оредяла,

живущо във смрадливо блато,                    с глава, от алчност посивяла,

изчадие нещастно, диво,                              с муцуна тъпа, клепоуха,

бездарно псе – защо си живо?                     да ходи супата да духа.

 

Набръчкан врат с двояка жила,                  Покривай се, камилке тъпа,

подхождащ само на камила,                        в огруханата си хралупа,

а зъбките ù оредели,                                     че ти, изчадие злощастно,

окъртени и пожълтели.                                смърдиш на гадно и ужасно.

 

От ноздри, с мъхчета наболи,                    Не чакай милост, ни пощада,

провисват лиги и сополи  ,                          а бой с тояги за награда,

под рехавата си опашка                              бездарна ми камилке скъпа,

изсъхналите топки лашка.                         обратна, лакома и тъпа!!!

 

Бедрата импулсират лудо

класирано девето чудо,

муцуната омайно бляска

с похотливост, която стряска.

 

В походката ù непохватна

личи натурата обратна,

с изтръпналите си копита

в калта се влачи и залита.

 

Очи, от люта смрад подути,

под вежди с бели атрибути,

зениците с петна злощастни,

зад погледите сладострастни.

 

 

 

 

donWalcheze - 22. 10. 2010 г.

 

© Лучано Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всички прилики с действителни наши съграждани са случайни ... е, но всяко правило си имало изключения!
  • Да, май че е тя
  • горката тя
Предложения
: ??:??