29.06.2012 г., 23:45 ч.

Камуфлаж 

  Поезия » Пародии
653 0 1

                             Камуфлаж

 

По телевизията гледам, по радиото слушам,

                      разни "образователни"

                                                              програми...

Чак като свършат подразбирам.

                     Това са си платени,

                                   добре гримирани

                                                                реклами...

Масмедии шумят, думи, образи и гласове

                                                           препращат...

Но само думи, ликове и гласове

                    на тия, дето най-добре

                                                            си плащат.

И демонстрират "нова визия"

                на обективни, независими и честни

                                 преса, радио и телевизия!

Ах, как силно ме обзема

                              опиянението на рекламите!

Из хола куцам и проклинам

                             на именития Ментайн

                                                              измамите...

И няма Етика, Морал и Срам,

                               че за парите от рекламата 

медиите се превръщат

                        в откровен проводник

                                                        на Измамата...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И няма Етика, Морал и Срам,
    че за парите от рекламата
    медиите се превръщат
    в откровен проводник
    на Измамата..." - абсолютната истина! Поздрав за смелия, разчупен стих!
Предложения
: ??:??