4.12.2008 г., 9:05 ч.

Камък 

  Поезия » Любовна
489 0 2

Камъните,

които хвърляш по моя гръб,

вая.

И меки, и гладки, и топли

стават украшение

на твоя хаос.

Аз съм онази Река,

която не посмя да прекосиш,

заради остриетата

на танцуващите

къщи в мен.

© Андриана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??