27.01.2021 г., 20:39 ч.  

Канелени горски 

  Поезия » Пейзажна
210 0 0

Минавам покрай оранта - някога чашата,

в която яза събира водата си.

 

Чаша, отдавна вече пълна

с напудрени канели в цвят на земя.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??