27 янв. 2021 г., 20:39  

Канелени горски 

  Поэзия » Пейзажная
218 0 0

Минавам покрай оранта - някога чашата,

в която яза събира водата си.

 

Чаша, отдавна вече пълна

с напудрени канели в цвят на земя.

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??