6.07.2011 г., 8:42 ч.

Кап как... 

  Поезия
626 0 0

Страх от смелост.

Дим на огъня.

Смях на сила.

Демони след  тримерене...

Глад...

Безсъние...

Шамар...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??