Jul 6, 2011, 8:42 AM

Кап как... 

  Poetry
628 0 0

Страх от смелост.

Дим на огъня.

Смях на сила.

Демони след  тримерене...

Глад...

Безсъние...

Шамар...

© Ботьо Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??