13.12.2017 г., 0:38 ч.

Капацитет 

  Поезия
302 0 4

 Знаеш ли,

да знаеш,

че не знаеш,

колко знаеш!?

Можеш ли,

да можеш,

колкото можеш!?

Пробвал ли си,

да пробваш,

колко пробваш!?

Обичал ли си

с обич,

колкото можеш

да обичаш,

освен,

че си мразил

с омраза,

колкото можеш

да мразиш!? 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??