18.09.2009 г., 17:32 ч.

Капан за хищници 

  Поезия » Еротична
855 0 1

Отново ноктите си взе да точи в него,
но нещо не предвиди както трябва -
капан подготви ú и неусетно
хищницата взе, че в него падна.
Съблече я, без дума да продума,
тя не успя дори да протестира.
Единствено го гледаше безумно
и мислеше си 'Спирай, вече спирай...'.
Привърши бързо, после се облече
и я остави там сама и бездиханна.
Тя по капака падна и се свлече...
Душата ú той бе откраднал.

© Цветелина Савкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??