В капката вода
сълзата на небето,
блещукат светлинки,
а после истински искри
политат над полето
закачат се и крият
от слънчеви лъчи.
Не са ли те
несбъднати желания
от нас превърнати
във светлина,
изпратени там горе
към Създателя
и върнати
във капчици вода
Септември,2015г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
Но нейде стихове навярно пишеш.
Не помня, казах ли ти, колко си ГОЛЯМ.
Поете, всеки ден ще липсваш.
Твоя вечна приятелка, Вили.