21.04.2017 г., 13:53 ч.

Капчици дъжд 

  Поезия » Любовна
230 0 0

Небето
посипа косите ми
с капчици дъжд.
Където
бяха очите ми,
там се поглежда веднъж.
Сърцето
е пълно с мечтите ми,
обичам те, здраво ме дръж.
Детето
е живо в душите ни,
когато те чуя, усещам се мъж.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??