Apr 21, 2017, 1:53 PM

Капчици дъжд 

  Poetry » Love
232 0 0

Небето
посипа косите ми
с капчици дъжд.
Където
бяха очите ми,
там се поглежда веднъж.
Сърцето
е пълно с мечтите ми,
обичам те, здраво ме дръж.
Детето
е живо в душите ни,
когато те чуя, усещам се мъж.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??