13.06.2014 г., 14:45 ч.

Капчици любов 

  Поезия » Любовна
925 0 4

 

                  ......

 

Толкова красива си и днес,

така си магнетична, мила,

за вълшебния си сън нощес

тъй те прекопирах, жива ...

 

 

                     ......

 

Как успя да събереш

аромата на цветята,

на Слънцето жарта,

белотата на Луната

и нежността на вечерта,

единствен мой копнеж,

в хапче за душата...?

 

                       ......

 

Обичам...

Не ти ли звучи

в камбанен ритъм

като пролетен звън,

мой сън,

мое пролетно цвете?

За теб камбана ще съм

докато съм,

докато слънцето свети

над мене,

съкровено мое 

привидение...

 

                 .....

 

Усещам те далече

в тези дни и вечери -

навярно някъде отдъхваш...

Събирай сили, миличка,

почивай...

всъщност и върни се,

с очи си отново

да те милвам...!

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Първите две са прекрасни!
  • Много влюбено, съкровено и красиво звучи!
    Пожелавам сбъднати мечти и на лирическия, и на
    прекрасния му автор! Поздрави!
  • Признателен съм ти за оценката, Сан! Топли поздрави и от мен!
  • Нежно, хубаво и мило стихо!

    Поздрав, Валдемар!
Предложения
: ??:??